Digital utbildning med fokus på den digitala arbetsplatsen 

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att arbeta smartare digitalt? Jag erbjuder utbildningar med sin bas i praktisk tillämpningar av sälj-, service- och marknadteam processer och rutiner.

collage1 collage2 collage3

Utbildningar

Ny operativ modell för moln-driven verksamhet

Distanskurs 4 veckor

Den operativa modellen är ett ramverk för samarbete mellan Sälj-, Marknad- och Serviceteam med målet att bygga operativ effektivitet. Utbildningen går igenom metodiken, processer och hur du kan anpassa den i din organisation.

Kursstart till våren

Aktivitetsplanen - planering och genomförande på kvartalsbasis

Distanskurs 2 veckor

Lär dig att använda en aktivitetsplan för att planera, genomföra, följa upp och förbättra din verksamhets aktiviteter på ett effektivt sätt. Utbildningen går igenom de rutiner, mötesstrukturer och dokumentation för att komma igång.

Kursstart till våren

Att utveckla era kundresor

Distanskurs 4 veckor

Kund- och användarupplevelse är idag en allt mer strategisk fråga för hela din organisation. Med hjälp av kundresan kan din interna organisation få en gemensam förståelse för kundens perspektiv och behov. Utbildningen hjäper er att ta fram metoder och strukturer för att utveckla en kundresa.

Kursstart till våren

Kom igång med Inbound Marketing

Distanskurs 2 veckor

Inbound marketing hjälper dig att attrahera kunden genom att följa deras intresse och behov över hela köpcykeln. Utbildningen förbereder dig inför att implementera Hubspot i din Organisation.

Kursstart till våren

Kom igång med Growth Driven Design

Distanskurs 4 veckor

Growth-Driven Design (GDD) är ett effektivt sätt att utveckla och underhålla er webbplats. Metoden ger dig mätbara resultat snabbt. Du använder resurserna där de ger mest värde och kommer snabbare igång med en fullt fungerande webbplats.

Kursstart till våren

Vill du ha en skräddarsydd utbildning?

Kontakta mig så tar vi fram ett anpassat upplägg som passar dig och din organisation.

Boka möte